Kom in actie!

Het leven van 2 miljoen mensen wordt dagelijks ontregeld door spijsverteringsziekten. Ziekten die kunnen zorgen voor schaamte, angst, onzekerheid, pijn en zelfs sterfte.

Jij kunt deze mensen helpen door in actie te komen. Hou een inzamelingsactie op je verjaardag, laat je trainingskilometers sponsoren, of maak een digitale collectebus aan. Samen maken we het verschil voor mensen met een spijsverteringsziekte!

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Fiets mee van Mond tot Kont
In actie voor IBD
Als cadeau een donatie voor de Maag Lever Darm Stichting

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
  Bekijk alle
15/02/2024 | 9:15

Wat gaan we doen?

Naast de Buik Klassieker gaat de MLDS een extremere fietschallenge organiseren. Fiets je met ons mee van Mond tot Kont, en haal je daarmee geld op voor onderzoek naar spijsverteringsziekten? Schrijf je in als team (estafette of gezamenlijk) of fiets de gehele afstand individueel. Onderweg kom je 2 rustposten tegen. Met toiletten, energierijke voeding. EHBO is er onderweg om je te ondersteunen indien nodig. Wij (en je familie en vrienden) volgen je de gehele rit door de GPS tracker die je van ons ontvangt. En bij de finish in Rectum staan we klaar om je te ontvangen met muziek en een heerlijke afsluitende maaltijd. Neem familie gezellig mee (heb je ook gelijk weer een lift terug naar Egmond of naar huis). Kijk hier voor alle informatie
5
20/04/2024
08:40
Bekijk alle

Een gezonde spijsvertering voor iedereen: dat is ons doel. Daar zetten we ons samen met artsen, onderzoekers, collectanten en donateurs vol overgave voor in. We financieren mogelijkheden om ziekten vroegtijdig op te sporen. En we maken ons er sterk voor dat iemand die ziek is snel de juiste behandeling krijgt. Maar veel liever voorkomen we dat iemand een spijsverteringsziekte krijgt. Daarom zeggen we tegen iedereen: Listen to your guts! Want je spijsvertering vertelt je alles over je gezondheid.