A
Almar Hesmerg

Fietsen voor de jeugd en tegen MLD kanker

Help de jeugd en strijd tegen maag, lever en darm kanker!

Mijn naam is Almar Hesmerg, ik ben 46 jaar en samen met mijn partner Ingrid hebben we twee prachtige kinderen Ruben (15) en Sanne (12).

Mijn moeder is 2 december 2015 overleden aan de gevolgen van slokdarm kanker, wat enorm veel impact heeft gehad om mij en mijn familie. Veel mensen hebben helaas ook hiermee te maken en ik wil op een bijzondere manier een steentje bijdragen door de mensen te helpen die nog een kans maken op genezing. Daarom wil ik van Sneek naar Berlijn fietsen en het traject ernaar toe een inzamelingsactie opstarten om zoveel mogelijk geld op te halen voor:

1. Maag, lever en darm stichting, Je spijsvertering is van levensbelang. Ze kan je beste vriend zijn, maar ook je grootste vijand. Je spijsvertering kan je kracht en energie geven, maar ze kan je ook slopen, je wereld klein maken, of zelfs je dood worden. De Maag Lever Darm Stichting zet zich in voor twee miljoen mensen met een spijsverteringsziekte door onderzoeken te financieren en voorlichting te geven. Voor hen en met hen strijden wij voor een gezonde spijsvertering voor iedereen.

2. Pannakooi realiseren SWZ Boso Sneek, helaas zien we een trend dat de jeugd steeds minder gaat bewegen en met het realiseren van een pannakooi willen we de jeugd meer stimuleren om te bewegen om een leuke en positieve manier. Doelstelling is om 05 september 2020 aan te komen in Berlijn, dit zou oorspronkelijk 25 april zijn, alleen door de Corona crisis heb ik mijn fietstocht uit moeten stellen, maar nu vertrek is alsnog op 29 augustus vanuit Sneek. ik had de oorspronkelijke datum gekozen omdat 2520 mensen per jaar de diagnose slokdarmkanker krijgen en helaas is de overlevingskans op dit moment te laag.

25
08/09/2020
07:12

A.M

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more
  View all
25/06/2020 | 13:34

Mijn fietstocht gaat door

Ik zou mijn fietstocht 18 april starten vanuit Sneek en 25 april aankomen in Berlijn, alleen door de Corona crisis moest ik dat uitstellen. Nu heb ik een nieuwe datum voor mijn fietstocht, ik vertrek op zaterdag 29 augustus en wil dan zaterdag 5 september aankomen in Berlijn. De eerste dag gaan diverse mensen meefietsen, waaronder het voetbal team ZM2, deze jongens heb ik 3 jaar training gegeven. Het is geweldige groep jongens en het is geweldig dat ze me ondersteunen daarin. Op 5 september gaat mijn zoon Ruben, mijn broer Frans en zijn dochter Emma het laatste stuk mee fietsten. Maar ook Michelle die 1 jaar bij ons gewoond heeft en nu weer in Berlijn woont, voor mij is het heel bijzonder dat zij meefietsen. Ingrid, Sanne en mijn schoonmoeder zullen mij binnenhalen bij de Brandenburger tor. VDL heeft ook een vestiging in Berlijn en daarvan gaan ook een aantal collega's meefietsen. Het zal een hele speciale dag worden voor ons allemaal. Ik ben al druk bezig met de voorbereidingen, zoals de overnachtingen regelen, mijn vader en Wil gaan de gehele fietstocht mee (met de auto) als begeleiding.

A healthy digestive system is vital. It can be your best friend, or your worst enemy. Your digestive system can give you strength and energy, but it can also hinder you, make you housebound, or even kill you. The Stomach Liver Bowel Foundation (Maag Lever Darm Stichting) supports over two million people with digestive diseases, by funding research and providing information. Together, we fight for a healthy digestive system for everyone.