Kim Seelen-Kuijs

Lopen voor bekendheid voor PDS

( Wandel mee met de Buikloop )

Al jaren leef ik met PDS. Afgelopen jaren heb ik meerdere malen ervaren dat men te weinig weet over PDS. PDS is meer als alleen wat vervelende buikpijn. Tijd voor wat meer bekendheid! Hopelijk vinden ze in de toekomst een therapie of medicijn uit voor mensen met PDS!

Activity: Wandel mee met de Buikloop

Available activities:

  • Wandel mee met de Buikloop
  • Ren mee met de Buikrun
8
06/04/2024
14:29

Kim

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more
  View all
06/04/2024 | 13:25

Buikroute

Voor mij zit de buikroute 2024 erop! 10 km gelopen voor de actie van MLDstichting. Mijn vader besloot afgelopen week om mij te vergezellen met de wandeltocht. En dat vond ik heel fijn! Ik ben trots op mezelf, jaar geleden had ik niet gedacht dat ik dit weer zou durven en kunnen doen! Toen klachten die niet onder controle waren, erg ziek en in een diepe put mentaal. Ik hoop dat ik mede PDSers "hoop" kan geven in de soms hopeloze situaties waar we ons in bevinden. Aan het einde van de tunnel is er altijd licht, soms is de weg lang en hobbelig maar ooit wordt het beter! In de hogenood app kwam ik erachter dat veel openbare toiletten in mijn gemeente laat of niet open waren. Ook dat er vooral in het centrum openbare toiletten zijn, maar daarbuiten niet zoveel! Een puntje om aan te werken denk ik! Ik wil iedereen die een donatie heeft gedaan bedanken! Ik ga heerlijk in de zon met mijn voetjes omhoog nu! Op naar #buikroute 2025!

A healthy digestive system is vital. It can be your best friend, or your worst enemy. Your digestive system can give you strength and energy, but it can also hinder you, make you housebound, or even kill you. The Stomach Liver Bowel Foundation (Maag Lever Darm Stichting) supports over two million people with digestive diseases, by funding research and providing information. Together, we fight for a healthy digestive system for everyone.