Mijn fietstocht gaat door

25-06-2020 | 13:34

Ik zou mijn fietstocht 18 april starten vanuit Sneek en 25 april aankomen in Berlijn, alleen door de Corona crisis moest ik dat uitstellen.

Nu heb ik een nieuwe datum voor mijn fietstocht, ik vertrek op zaterdag 29 augustus en wil dan zaterdag 5 september aankomen in Berlijn.

De eerste dag gaan diverse mensen meefietsen, waaronder het voetbal team ZM2, deze jongens heb ik 3 jaar training gegeven. Het is geweldige groep jongens en het is geweldig dat ze me ondersteunen daarin.

Op 5 september gaat mijn zoon Ruben, mijn broer Frans en zijn dochter Emma het laatste stuk mee fietsten. Maar ook Michelle die 1 jaar bij ons gewoond heeft en nu weer in Berlijn woont, voor mij is het heel bijzonder dat zij meefietsen. Ingrid, Sanne en mijn schoonmoeder zullen mij binnenhalen bij de Brandenburger tor.

VDL heeft ook een vestiging in Berlijn en daarvan gaan ook een aantal collega's meefietsen. Het zal een hele speciale dag worden voor ons allemaal.

Ik ben al druk bezig met de voorbereidingen, zoals de overnachtingen regelen, mijn vader en Wil gaan de gehele fietstocht mee (met de auto) als begeleiding.