Peter en zijn vrienden fietsen de Marmotte voor PDS

21-06-2022 | 13:00

 

Marmotte 2022

Al maanden wordt er bij Studio-VitaFit getraind om de Marmotte te gaan fietsen. Aankomende woensdag 22-7-2022 is het zo ver! Het zijn 175 kilometers en 5000 hoogtemeters. Maar dan ga je ook over klassieke alpenreuzen, waar ze in de tour zelfs schrik voor hebben. Eerst de Glandon, dan de Telegrapgh en de Galibier, het dak van de Alpen. En als toetje de bekende Nederlandse berg: de Alpe d’Huez.
 
Vorig jaar september kwam ik,  Peter van Duren (al jaren klant bi jStudio- VitaFit) met de vraag aan Glenn, als ik de Marmotte zou willen fietsen, kun jij me dan helpen met de training. Het virus kreeg Glenn ook direct te pakken. De wekelijkse PT sessies werd direct ingezet voor de Marmotte en in de Tacx app vindt Glenn prachtige trainingen om ook in de winter te blijven verbeteren. Er is hard getraind. Maar dat was niet genoeg voor Glenn. Hij wilde ook een donatie doen aan een goed doel en dat werd Maag Lever Darm stichting  - specifiek PDS.

Inmiddels was de groep uitgegroeid tot 8 man en ze waren ook hier enthousiast over. Mijn zoon Olivier vond het ook een leuk idee, maar zijn zakgeld was bijna op. Hij berekende dat hij een cent per kilometer nog wel kon missen (haha) en denk je dat je het haalt dan was zijn vraag.
 
Inmiddels hebben we een eigen actie pagina bij de Maag Lever Darm stichting

 

 

Klik hier om naar de actie pagina te gaan

 

en als je geïnspireerd bent door Olivier investeer dan ook een cent (meer mag ook😊) per kilometer. Alle kleine beetjes helpen. Dan fietsen wij die 4 bergen voor onderzoek naar PDS.
 
Dank!
Peter Glenn en de mannen.