Sterk en stoer met IBD. Boostcamp - Babes rennen voor de MLDS

10-01-2019 | 10:56

Op 27 januari nemen de zes dames van de bootcamp groep Wilpse Boostcamp Babes deel aan de 11 kilometer safari trail run in Arnhem. Zij zetten zich op het uitdagende, heuvelachtige parcours in om geld in te zamelen voor de Maag Lever Darm Stichting (MLDS).

De MLDS maakt voorlichting over en onderzoek naar Inflammatory Bowel Disease (IBD) (chronische darm ziekten) mogelijk. IBD staat de Wilpse Boostcamp Babes in het bijzonder aan het hart omdat één van de Babes al jaren kampt met een chronische darmziekte. Gezondheid is niet voor iedereen vanzelfsprekend en met vereende kracht wil de vriendinnengroep zich inzetten voor een beter leven met IBD.

Nieuwjaarsduik
De actie heeft al €720 opgebracht en het is nog steeds mogelijk om dit initiatief te steunen via hun actiepagina. Iedere donatie, groot en klein wordt gewaardeerd.

De Wilpse Boostcamp Babes is een vriendinnen bootcamp groep uit Wilp die iedere week, onder begeleiding van hun coach samen sporten in de buitenlucht. Zo stond er op 1 januari een nieuwjaarsduik in het koude water van Bussloo op de agenda. Dit geeft de dames een enorme boost. Ook nemen de Babes deel aan verschillende evenementen, zoals de Strong Sister run en de Strong Viking mud run. Door gezamenlijk alle obstakels te nemen staan ze Stoer en Sterk, mét en zonder IBD.

Foto: De Boostcamp Babes sporten iedere week in de buitenlucht