Nijmeegse Vierdaagse 2022

van totaal € 5.000 (50%)

Loop de Nijmeegse Vierdaagse voor de Maag Lever Darm Stichting en strijd met ons mee voor een gezonde spijsvertering.

Loop jij dit jaar mee met de Nijmeegse Vierdaagse? En wil je met een extra goed gevoel de finish behalen? Loop dan voor de Maag Lever Darm Stichting (MLDS). Helaas wordt het leven van miljoenen mensen, elke dag weer, ontregeld door spijsverteringsziekten. Ziekten die zorgen voor sterfte, schaamte, onzekerheid, angst, isolement of onmacht. Zolang dat het geval is, zullen wij voor hen blijven strijden. Ga jij de strijd met ons aan?

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?
Door onderzoek te faciliteren en voorlichting te geven redden we levens. We werken daarnaast aan innovatieve tools voor zelf-diagnostiek om ziekten vroegtijdig op te sporen. Ook focussen we op een gezonde leefstijl, waar beweging natuurlijk onlosmakelijk mee is verbonden. Daarom ondersteunen wij onze Vierdaagse-lopers!

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?
Om ons in te kunnen blijven zetten voor de ruim twee miljoen patiënten met een spijsverteringziekte is er veel geld nodig. We kunnen jouw hulp hierbij heel goed gebruiken! Laat jouw prestatie sponsoren en maak het verschil voor ruim 2 miljoen spijsverteringspatiënten.

Hoe helpen we jou?
We vinden het natuurlijk fantastisch dat je samen met ons gaat strijden en de uitdaging aangaat om de Vierdaagse te lopen voor de Maag Lever Darm Stichting! Steun jij ons, dan steunen wij jou met een volledig Vierdaagse actiepakket:

  • 2 mooie Maag Lever Darm Stichting wandelshirts
  • Een persoonlijke actiepagina en tips om sponsorgeld op te halen
  • Strava en WhatsApp groep om trainingen te delen en elkaar te motiveren 

Meelopen voor de Maag Lever Darm Stichting zorgt voor extra motivatie en inspiratie, want met elke stap help jij buikpatiënten. 

Hoe maak je jouw eigen 4-daagse sponsorpagina aan?
Op je eigen persoonlijke actiepagina kun je vermelden waarom je meeloopt en waarom je het belangrijk vindt dat mensen jou gaan steunen. Ook kun je foto's, video's en updates plaatsen en zo iedereen op de hoogte houden van je voorbereidingen en prestaties. Via jouw eigen actiepagina pagina kun je je zeer makkelijk laten sponsoren door familie, vrienden en collega’s. 100% van de donaties komt bij de MLDS terecht. 

Wil jij ook meelopen voor de Maag Lever Darm Stichting tijdens de Vierdaagse? 
Schrijf je dan meteen in via de button: START ACTIE
Let op: je dient wel zelf via de organisatie van de Vierdaagse een officieel startbewijs te hebben bemachtigd. 

Maak elke stap die je tijdens de Vierdaagse zet nog waardevoller, door in actie te komen voor de Maag Lever Darm Stichting. Dankjewel!