Over de Maag Lever Darm Stichting

Je spijsvertering werkt keihard. Dag in, dag uit. Ze is onmisbaar voor het opnemen van alle benodigde bouwstoffen en geeft je energie. Je spijsvertering is van levensbelang. Als je gezond bent, kan je spijsvertering je beste vriend zijn. Een vriendschap die je met de juiste aandacht en goede zorgen kan laten bloeien. Maar je spijsvertering kan ook je vijand zijn: ze kan je bang of eenzaam maken, je laten schamen, je uitputten, slopen of je wereld klein maken. Je spijsvertering kan zelfs je dood worden. Voor bijna twee miljoen Nederlanders is hun spijsvertering geen vriend. Zolang dit zo is, zijn wij er voor hen.

Voor hen is aandacht alleen niet genoeg, voor hen strijden wij dan ook. Een hoopvolle strijd met steeds meer geweldige ‘wapens’, manieren om ziekten vroegtijdig op te sporen. Wij strijden voor oplossingen. Samen met artsen, met wetenschappers, met onderzoekers en met donateurs, met vrijwilligers, met actieoverders, met jou dus!  Én wij strijden samen met patiënten. Met hen delen wij onze strijdlust, maar ook lief en leed. Omdat zij net als wij begrijpen dat je spijsvertering je grootste vijand kan worden, terwijl het je beste vriend zou moeten zijn. Een gezonde spijsvertering voor iedereen, dat is onze droom.

Medestrijder worden? Wil je ons helpen? Start een actie of steun een actie met een donatie. Hiermee steun je ons werk. Elke bijdrage is waardevol!