Beach Soccer Zeeland scoort vier jaar lang voor Maag Lever Darm Stichting

Normal 0b8d522580c6634015dab7b5d711355f08af03bb
02-03-2017 | 13:37

Vanaf 2013 is de Maag Lever Darm Stichting enthousiast ondersteund door het team van Beach Soccer Zeeland. Na een periode van vier trouwe jaren verbondenheid met de stichting, blikt de club terug op een mooie tijd.

Coach Veli Eryürük: ‘’Wij wilden destijds als vereniging onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en een goed doel gaan ondersteunen. Het bleek dat onze leden en de achterban de Maag Lever Darm Stichting een warm hart toedragen. We besloten voor elk gescoord doelpunt één euro over te maken en elke keer dat de ‘0’ werd gehouden was dat goed voor drie euro’’. Op deze manier speelde het team honderden euro’s bij elkaar.

Alsof dat nog niet genoeg was, was het team ook elk jaar actief tijdens de collecteweek om meer geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek. ‘’Wij gingen dan in onze tenues, waarop ook de Maag Lever Darm Stichting een plaats had, langs de deuren met de collectebus. Dit leverde altijd leuke en enthousiaste reacties op, aangezien wij een ludieke en unieke verschijning waren. En dat zag je terug in de opbrengsten!’’.De Maag Lever Darm Stichting wil het gehele team hartelijk danken voor hun vele doelpunten en enthousiaste inzet in de afgelopen jaren! Veel succes ook toegewenst in het nieuwe beach soccer seizoen.

Geïnspireerd geraakt door het team van Beach Soccer Zeeland? Laat dan ook jouw (sport-)vereniging in actie komen voor de Maag Lever Darm Stichting en maak een actie aan op deze website of stuur een mail naar vrijwilligers@mlds.nl