Autobedrijf R. Lindeboom & Zn viert 50-jarig jubileum en overhandigt cheque van 2.145 euro

Normal a58abf0c3645cfeffa2fafd00e8644da470a3684
26-10-2016 | 11:47

Op zaterdag 24 september vierde familie Lindeboom het 50-jarig jubileum van hun autobedrijf in Heino. Roelof Lindeboom richtte het bedrijf in 1966 op. De  dagelijkse leiding van het bedrijf ligt al jaren bij zijn zoon Herman, maar ondanks zijn 87-jarige leeftijd loopt Roelof nog steeds dagelijks in de garage. Samen werken vader en zoon met veel energie, met een mentaliteit van “niet klagen, maar doorgaan”. Dit heeft hen veel succes gebracht! Inmiddels is het nog de enige erkende merkdealer in Heino, met veel vaste en trouwe klanten.

 

Iets anders dan bloemen, wijn en andere cadeaus

 

Familie, klanten en andere belangstellenden waren uitgenodigd voor een receptie om deze fantastische mijlpaal te vieren. “Op zo’n feestelijke dag met een receptie voor familie en relaties ontvangt men vaak bloemen, flessen wijn en andere cadeaus,” vertelt Herman. Maar hij had een ander idee. Hermans moeder overleed in 2007 op 73-jarige leeftijd aan de gevolgen van darmkanker. Zijn oudste zus overleed vorig jaar op slechts 61-jarige leeftijd aan de gevolgen van een zeer agressieve vorm van melanoom. “Voor het jubileum hebben we uitnodigingen? gemaakt en daarop gevraagd om in plaats van een cadeau een gift te doen voor twee goede doelen.” De begunstigden werden de Maag Lever Darm Stichting en Stichting Linda tegen melanoom. 

In totaal gaven alle genodigden maar liefst 3.290 euro. “We waren er zelf door overdonderd”, aldus Herman. Hij besloot als bedrijf dit bedrag met € 1.000 te verhogen. Op 31 oktober nam Truus van Vilsteren, collectecoördinator in Heino, namens de Maag Lever Darm Stichting de cheque van 2.145 euro in ontvangst.

 

Wij willen familie Lindeboom én de klanten van autobedrijf R. Lindeboom & Zn van harte bedanken voor deze gulle bijdrage!

 

 

Op de foto staan van links naar rechts:

Herman Lindeboom, Hennie Machielsen (stichting Linda tegen Melanoom)  Truus van Vilsteren (Maag Lever Darm Stichting) en Roelof Lindeboom.